Ευχές της Αγγελικής Μήκα
Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 10:23

Αγαπητοί συνδημότες

Ένας χρόνος κλείνει με ανάμικτα συναισθήματα για όλους, ένας χρόνος δύσκολος όπου το σύνολο των πολιτών δοκιμάζεται από μια δυστυχώς άδικη και αδιέξοδη όπως αποδείχθηκε, πολιτική λιτότητας και ύφεσης. Εύχομαι στον καινούργιο χρόνο που έρχεται να επικρατήσουν η σύνεση, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ανθρωπιά.

Ως Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση κλείσαμε μια περίοδο δημιουργικής και ρεαλιστικής αντιπολίτευσης, τιμώντας τη δική σας εντολή και με μοναδικό γνώμονα να συμβάλουμε στην καλυτέρευση της ζωής και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του συνδημότη μας.

Κάναμε το καθήκον μας με επιχειρήματα και προτάσεις στον αντίποδα μιας ξύλινης κούφιας γλώσσας που στερείται τεκμηρίωσης και οράματος για τον τόπο μας. Παραμένουμε πιστοί στο δρόμο της πολιτικής που πρέπει και οφείλει να είναι χρήσιμη για τον άνθρωπο, μακριά από πελατειακές σχέσεις και δημοκοπία.

Πίστευα και πιστεύω ότι μόνο μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο με το κοινωνικό σύνολο και μέσα από μια ουσιαστική κατάθεση προτάσεων μπορούμε να μπούμε στο δρόμο της ανάκαμψης.

Η υποκρισία και ο ωφελιμισμός έχουν πληγώσει τους απλούς πολίτες που δίνουν το δύσκολο αγώνα της επιβίωσης καθημερινά, ας ελπίσουμε ότι ο νέος χρόνος θα φέρει την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την αξιοκρατία και το όραμα που χρειάζεται η δημοκρατία μας, προκειμένου να συνάψει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες στη βάση της αμοιβαιότητας και της εμπιστοσύνης.

Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας, υγεία, αγάπη και κάθε επιτυχία στους σκοπούς που θέτετε και στα όνειρα που κάνετε. Να είστε όλοι καλά.

Αγγελική Μήκα
Δημοτική Σύμβουλος Βισαλτίας
Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση