ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Αποτελέσματα εκλογών PDF Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2010 13:26

 
Μήνυμα Αγγελικής Μήκα PDF Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Α.ΜΗΚΑ   
Παρασκευή, 12 Νοέμβριος 2010 07:12

 

Μήνυμα Αγγελικής Μήκα, Υποψήφιας Δημάρχου Βισαλτίας

Αγαπητοί συνδημότες,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε εμένα και τους συνεργάτες μου.

Η καθαρή νίκη που πετύχαμε στις 7 Νοεμβρίου είναι δική σας επιτυχία και μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή, θα δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στο δικό μας πρόγραμμα, το δικό μας όραμα που είναι πλέον το όραμα όλων των συνδημοτών μας για μια ενωμένη, σύγχρονη και ισχυρή Βισαλτία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για τον δίκαιο, έντιμο και δύσκολο αγώνα τους, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ανεξάρτητα με την επιλογή που έκαναν, προσήλθαν στις κάλπες και ψηφίζοντας, συμμετείχαν στις εκλογές, στη γιορτή της δημοκρατίας και της συναπόφασης.

Οι συνυποψήφιοι μας που δεν βρίσκονται στον δεύτερο γύρο, έδωσαν τον δικό τους αγώνα και αξίζουν το σεβασμό μας.

Θέλω επίσης, να απευθύνω ένα μήνυμα στους συμπολίτες μας που απείχαν από την εκλογική διαδικασία και δεν ψήφισαν απογοητευμένοι από το κλίμα της εποχής και την απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, μόνο με τη συμμετοχή σας μπορούμε να βάλουμε στην άκρη οριστικά, όλους εκείνους που με την συμπεριφορά τους τόσα χρόνια πληγώνουν και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Σας καλώ λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή να συμμετέχετε μαζικά και ψηφίζοντας να δώσετε νέα πνοή στον τόπο μας. Η αποχή μπορεί να είναι διαμαρτυρία, όμως δεν είναι λύση, είναι το οξυγόνο της παραπολιτικής, του πολιτικαντισμού και της υποσχεσιολογίας.

Το διάστημα που πέρασε είχατε την ευκαιρία να μας αξιολογήσετε όλους. Tο αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής δείχνει ότι οι πολίτες αναγνώρισαν σε εμάς το ήθος, τη γνώση, τον ουσιαστικό πολιτικό λόγο, την ειλικρίνεια και την ευθύτητα με την οποία τους αντιμετωπίσαμε. Χρέος και ευθύνη δική μας είναι να μην προδώσουμε τις προσδοκίες σας και στο τέλος αυτής της θητείας να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια χωρίς ενοχές κι αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την συνέπεια των λόγων, τη σύνθεση απόψεων, την συνεργασία με όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας, την ανοιχτή διοίκηση, που θα προτάσσει την υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντος.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου οι πολίτες που την 1η Κυριακή εμπιστεύτηκαν άλλο συνδυασμό καλούνται να κάνουν μια νέα επιλογή.

Οι υποψήφιοι πλέον είναι δύο και πρέπει , να κριθούν και να συγκριθούν. Σας καλώ να αξιολογήσετε όλοι, τις προγραμματικές δεσμεύσεις, το όραμα και την τεχνογνωσία των δύο συνδυασμών και των δυο υποψηφίων και να κάνετε την επιλογή σας ελεύθερα, μακριά από πιέσεις και επηρεασμούς.

Εμείς έχουμε και πρόγραμμα και όραμα για τον νέο Δήμο Βισαλτίας, το έχουμε παρουσιάσει, το έχουμε αναπτύξει, το έχουμε τεκμηριώσει. Δυστυχώς αν και απηύθυνα δια του τύπου ανοιχτή πρόσκληση για δημόσιο διάλογο με τον συνυποψήφιο μου στο δεύτερο γύρο για θέματα που αφορούν το Δήμο Βισαλτίας στο νέο θεσμικό περιβάλλον, δεν επιτευχθεί καμία δημόσια πολιτική συζήτηση, γεγονός που στερεί τη δυνατότητα από τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν αλλά και να μας κρίνουν για τις θέσεις μας, τις προτάσεις μας, το πολιτικό μας λόγο.

Αγαπητοί συνδημότες,

Η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει τα ηνία του διευρυμένου Δήμου Βισαλτίας θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις, να διεκδικήσει με πρόγραμμα και τεχνογνωσία την ένταξη έργων, να οργανώσει τι παρεχόμενες υπηρεσίες στις 27 κοινότητες, να εκπροσωπήσει το Δήμο μας και τον τόπο μας στα συλλογικά όργανα και στην πολιτεία.

Η ευθύνη της επιλογής για το ποιος είναι καταλληλότερος να το κάνει αυτό και να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο των επόμενων τρεισήμισι χρόνων είναι δική σας.

Εσείς θα αποφασίσετε αν θα καταστήσουμε την Βισαλτία ισχυρή, ανθρώπινη, μαχητική.

Πρέπει όμως να γνωρίζεται και είναι χρέος μας να σας το πούμε ότι αυτές οι αποφάσεις και η άσκηση διοίκησης, θα είναι καθοριστικές για τον τόπο μας μετέπειτα.

Κρίνετε λοιπόν προτάσεις και πρόσωπα και αποφασίστε απαλλαγμένοι από ψευτοδειλλείμματα και υποσχέσεις. Έχουμε χρέος στις επόμενες γενιές να κληροδοτήσουμε ένα διαφορετικό ήθος στην πολιτική, να αποβάλλουμε τον ξύλινο και κούφιο λόγο.

Γυρίστε την πλάτη σε όποιους τάζουν, πιέζουν, προσπαθούν να κατευθύνουν. Έχετε και κρίση και άποψη και ένστικτο. Οι τακτικές των αόριστων υποσχέσεων τόσα χρόνια μας πήγαν πίσω δεν πρόσθεσαν στη δική μας ανάπτυξη, δεν πρόσθεσαν στα δικά μας όνειρα.

Όλοι εμείς στη Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση ζητούμε τη δική σας στήριξη για να βαδίσουμε σύγχρονα, διαφορετικά, για να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει κλονιστεί από την αοριστία, τις γενικότητες και τα εφήμερα ρουσφέτια που την επομένη των εκλογών παραπέμπονται στις καλένδες.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να πειραματιστεί με τα όνειρα και τις ελπίδες μας για μια καλύτερη τύχη για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και δημιουργούμε. Για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Σας καλώ λοιπόν να πορευτούμε όλοι μαζί με ειλικρίνεια!

Μετά τιμής

Αγγελική Μήκα

Υποψήφια Δήμαρχος Βισαλτίας

 
Δελτίο τύπου PDF Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2010 17:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πολίτες την πρώτη Κυριακή, έκαναν τις επιλογές τους. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους εμπιστεύτηκαν εμένα και τους υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους με τη ψήφο τους αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που προσήλθαν στις κάλπες, ψήφισαν και συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας και να δεσμευτώ ότι ανεξάρτητα των επιλογών που έκαναν την 1η Κυριακή, χρέος και ευθύνη δική μας είναι την επόμενη των εκλογών να λειτουργήσουμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωριστικές γραμμές προτάσσοντας την υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντας.

θέλω ακόμη, να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα τους και τη συμβολή τους στο να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός που αρμόζει στις σύγχρονες κοινωνίες.

Την περίοδο που πέρασε κάναμε ένα έντιμο και πολιτισμένο αγώνα, συμμετέχοντας σε ένα ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να μας κρίνουν για τις θέσεις μας , τις προτάσεις , την πολιτική μας πορεία.

Ο Αγώνας αυτός συνεχίζεται, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, οι συμπολίτες μας θα κληθούν να πάρουν μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του τόπου μας, ειδικότερα σήμερα που βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της οικονομικής και πολιτικής κρίσης αλλά και των νέων δεδομένων που δημιουργεί η εφαρμογή του νομοσχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά μας δεν είναι εύκολη, για αυτό και η απόφαση των συμπολιτών μας είναι ιδιαίτερη κρίσιμη για το μέλλον του τόπου μας. Απ’ τη μεριά μας τις μέρες που μένουν θα επιδιώξουμε ένα ανοιχτό δημόσιο διάλογο, καταθέτοντας την πρόταση μας για τη ΒΙΣΑΛΤΙΑ που μας ενώνει, προτάσσοντας τις αξίες της τήρησης του δικαίου, της συνέπειας των λόγων, της ευθύνης απέναντι στον τόπο μας.

Tέλος ως υποψήφια Δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου Βισαλτίας απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση προς τον συνυποψήφιο μου υποψήφιο δήμαρχο κ. Καλαϊτζή Δημήτριο και τον καλώ σε έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο, ο οποίος θα διεξαχθεί προκειμένου οι συνδημότες μας να αξιολογήσουν, απόψεις, προτάσεις και πολιτικές. Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε ουσιαστικά σε μια ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα, την προοπτική και τους στόχους του νέου δήμου.

Αγγελική Μήκα

Υποψήφια Δήμαρχος Βισαλτίας

 
Μήνυμα της Αγγελικής Μήκα PDF Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Α.ΜΗΚΑ   
Πέμπτη, 04 Νοέμβριος 2010 11:10

Αγαπητοί συνδημότες,

Η εφαρμογή του «Καλλικράτη» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από την 1η Ιανουαρίου 2011, δημιουργεί νέα δεδομένα με σοβαρές και ριζικές αλλαγές στη διοίκηση του νέου Δήμου Βισαλτίας, ο οποίος στο μεγαλύτερο βαθμό ενοποιεί την ιστορική επαρχία της Βισαλτίας. Ο αυτοδιοικητικός χάρτης αλλάζει, γεγονός που, όπως είναι φυσικό, δημιουργεί και ανησυχίες και ερωτηματικά για το μέλλον της περιοχής μας και των χωριών μας. Ανοίγεται ένας νέος δρόμος που σίγουρα δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες, όπως συμβαίνει με ό,τι χτίζεται από την αρχή, για αυτό στη δεδομένη στιγμή απαιτούνται άνθρωποι με τεχνογνωσία, εμπειρία, και κυρίως ισχυρή πολιτική βούληση.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, οφείλουμε να παρέμβουμε και να διαμορφώσουμε όλοι μαζί μια νέα πρόταση για τη ΒΙΣΑΛΤΙΑ που μας ενώνει,

Περισσότερα...
 
Ανοικτές συγκεντρώσεις PDF Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 30 Οκτώβριος 2010 13:08

 

Η πορεία της Νίκης σήμερα Παρασκευη 5 Νοεμβρίου περνά από :

την κεντρική πλατεία της Νιγρίτας στις

στις 8:00μμ στην τελευταία ομιλία της Δημάρχου πριν τις εκλογές

Απόψε συνδιαμορφώνουμε τις αρχές για την διοίκηση της ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

στη νέα εποχή. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!!

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL