Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση - Αγγελική Μήκα
Άρθρο του Δημητρίου Χύτα PDF Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Δ.ΧΥΤΑΣ   
Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010 12:29

ΑAγαπητοί συνδημότες

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε να με αναδείξετε πρώτο σε σταυρούς προτίμησης δημοτικό σύμβουλο του Νέου Δήμου Βισαλτίας.

Η τιμή για εμένα είναι μεγάλη. Στη μέχρι τώρα πορεία μου στην αυτοδιοίκηση είτε ως νομαρχιακός σύμβουλος είτε ως δημοτικός,  είτε ως πρόεδρος του ΤΟΕΒ, έχω μάθει να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας και αυτό θα κάνω και τώρα από τη θέση του  Δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης. Όσοι θα ήθελαν να με δουν να αποσύρομαι, λυπάμαι που θα τους δυσαρεστήσω.

Περισσότερα...
 
ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ(Γ.Μπάτζιος) PDF Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Γ.ΜΠΑΤΖΙΟΣ   
Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2010 13:24

 

Αγαπητοί συνδημότες,

Οι κάλπες έκλεισαν , η ώρα του λαού πέρασε και η «γιορτή της Δημοκρατίας» έλαβε τέλος. Τώρα είναι η ώρα του απολογισμού.

Πρώτα πρέπει να συγχαρούμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Καλαϊτζή που μετά τη πετυχημένη οκταετή θητεία του στον πρώην Δήμο Βισαλτίας κλήθηκε από το λαό να αναλάβει στα στιβαρά του χέρια τις τύχες του νεοσύστατου Δήμου μας και να τον οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης. Είναι άξιος συγχαρητηρίων , ίσως είναι ο μόνος , γιατί χρησιμοποιώντας ότι μέσα διέθετε κατάφερε να εγγράψει στο βιογραφικό του ακόμη μία δημαρχιακή θητεία , ίσως τη σημαντικότερη.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL